GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

YTTERLIGARE EN GÅNG JAG ÄR TRÖTT

/ fredag, 19 augusti 2011 / Publicerad iBlogg

Känns inte som att jag skriver om något annat än hur trött jag är. Men detta jobb tar kål på mig, det är sjukt roligt så det är inget snack om det, men trött det blir man! Förhoppningsvis kommer man väl in i en vana snart! Sedan sitter jag och funderar på hur jag kan vara så trött, men konstigt? Igår gick jag upp vid halv sju tiden, stress redan då in till jobbet och jobba jobba hela dagen på öppningen (som förövrigt var grym, riktigt härligt) och sen iväg och dansa fram till halv tolv tiden typ. Inte så konstigt kanske..

Hursom helst öppningen igår på Espresso var grym. Hade massa fin besök av min pappa, bror och hans flickvän sedan kom min älskling dit och sedan Jonas! Hur grymt? Väldigt grymt. Jonas och alex satt och jobbade förfullt och var klara när jag slutade, så direkt efter åkte vi till danscompagniet och repade inför kungsan.Det kommer bli jävligt grymt, vår show är väldigt kort  men den är wow!

Idag blir det en lång dag igen! Fast idag med sovmorgon. Börjar jobba nu vid elva, men stänger vid halv 8. Sedan blir det in till danscompagniet igen och repa repa repa!
Hoppas ni har det grymt, och att jag faktiskt ser många av er både på konserten men idag på repen (om ni går the voice training team och ultimated så att säga 😀 )

KÄRLEK!

Leave a Reply

TOP