GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

Yoga

Ebba är vår yoga-instruktör på SFA. Vi erbjuder yoga både för nybörjare och de mer vana. Yoga är ett mycket bra komplement till dig som dansar, för dig som vill bli smidigare eller för dig som vill hitta ett lugn i vardagen.

EBBA:
”Med bakgrund från dans och gymnastik, och över 300 timmar utbildning inom yoga och meditation, kan du på mina klasser vänta dig ett dynamiskt flow med mycket rörelser till djupa rytmiska melodier i samband med total närvaro och kroppskontroll. Är du redo att gå djupare – både fysiskt och psykiskt? Närvarande, öppen och inte rädd för att testa nåt nytt? Tillsammans tar vi oss från tankar & stress och landar i kroppen. Oavsett erfarenhet, varmt välkomna på mina klasser. Namaste”

Måndag kl 09.00-10.00
Vinyasa; go deeper *

Tisdag kl 07.00-08.00
Rocket **

Torsdag kl 07.00-08.00
Vinyasa; go deeper

Torsdag kl 19.00-20.00
Backbend & Splits ***

EBBA:
*”I denna flödande klass rör vi oss direkt från en rörelse till nästa, och grunden har vi i ashtanga/vinyasayoga. Likt en dansklass där man rör sig i takt till musiken, så är andetaget yogans musik. Det finns ett flow i varje klass där tempot och innehållet varierar från gång till gång. Varje rörelse är ihopkopplade med antingen in- eller utandning, vilket ger känslan av att det är andetaget som rör kroppen. Denna klass ger både cardio, djup stretch och kroppskontroll, samtidigt som vi praktiserar pranayama, meditation och mindfulness.”

** ”En rolig och lekfull klass! Rocket Vinyasa är en dynamisk yoga som blandar rörelser från Ashtanga-yogans första, andra och tredje serie. Vi bygger styrka och kraft, väcker nervsystemet och öppnar upp kropp och sinne. Vi går igenom bandhas (kroppslåsen), pranayama (andning) och drishti (blick). Varje asana presenteras i basic form, sen presenteras en rad olika variationer för att passa såväl nya som vana yogis. Förbered dig på att testa nya saker uppochner ner, bak & fram, balanserandes med mera. It’s fast, it’s fun, it’s the rocket!”

*** ”Det där drömmiga passet som har allt. Här vill vi hitta balans i både kropp och sinne. En skön mix av stretch, rörlighet, funktionell styrka och avslappning. Ett perfekt komplement till både dans och styrketräning, för ökad smidighet men även för återhämtning av skador.”

Ni anmäler er till Ebbas yoga via info@danceacademy.net eller köper era klasser mellan 16.00-21.00 på Scandinavian Dance Academy.

Oavsett om du tar drop in, har Klippkort eller Terminskort så måste alla klasser FÖRBOKAS. Du förbokar din plats genom att maila skolan. Du kan förboka din klass fram till 12 timmar innan utsatt tid. Vänligen uppge namn, telefonnummer samt vilken dag/dagar du vill boka.

BOKA genom info@danceacademy.net

AVBOKNING:
Avbokning måste ske senast 12 timmar innan klassen. Att missa att avboka en gång är mänskligt. När man missat att avboka 3 gånger får man en spärr och kan inte boka fler pass på 30 dagar.

PRIS:
DROP IN = 140kr

KLIPPKORT
10 klasser för 1500:-
15 klasser för 2100:-
20 klasser för 2600:-

I alla priser ingår 6% moms.

ALL YOGA INGÅR I TERMINSKORT (dans).

INFORMATION OM BETALNING:
Vid bokning via mail kan du välja att betala via bankgiro eller via swish på plats. Ni kan även köpa era klasser mellan 16.00-21.00 i receptionen på Scandinavian Dance Academy.

TOP