GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

Yo!

/ söndag, 21 augusti 2011 / Publicerad iBlogg

Nu är det min tur att börja blogga här på The voice Streetdance school! så… Vem är Max? För att kortfatta allt om mig kan man väl säga att jag är en kille som är riktigt glad, nästan aldrig sur (Kan hända om jag blivit väckt på fel sida), älskar att dansa, har ett väldrigt stort intresse för parkour och akrobatik… Vilket passar perfekt för min breakdance! Ja juste, jag är en av breakdance lärarna på dans skolan =)

Vad gör  jag förutom att dansa? jo som sagt, jag har ett väldigt stort intresse för parkour och akrobatik, så vad är parkour för något? Jo det är en urban-sport ursprungligen från Frankrike och har spridit sig över hela världen! Parkour handlar om att ta sig från punkt A till punkt B så fort som möjligt på ett smidigt sätt, och finns det ett hinder i vägen ska man komma förbi det på ett smidigt sätt så man kan vinna tid på det! Sen finns det också många som lägger in volter i allt det här… Vissa som utför parkour har en cirkus eller gymnast bakgrund, vilket gör det lite lättare för de flesta att använda kroppen i vissa moment. För att mycket av ”stegen” man gör inom parkour kommer från gymnastiken och cirkus. Men hursom helst, jag höll på med detta innan jag började satsa på dansen helt och hållet, mycket av det jag lärde mig inom parkour och akrobatik har hjälp mig jättemycket inom dansen!

Vad gör jag förutom att undervisa på The voice? Jag går sista året på Kungliga Svenska Balettskolan (modern inriktning), jag äälskar att kolla på film, jag är ett riktigt mat vrak också!

Så vad mer kan man säga… Imorgon börjar skolan, sista året. Då kör vi! Woopwoop!

Här ett gammalt klipp när ja tränar på Lava/Kulturhuset i höstas 🙂

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EGLaBd2PDGg[/youtube]

One Response to “Yo!”

  1. The Voice säger: Svara

    Välkommen till Dansbloggen!!

    Mvh
    The Voice

Leave a Reply

TOP