GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

Waz up everybody!!

/ tisdag, 25 maj 2010 / Publicerad iBlogg

Hej bloggen, two days no say something. Sorry for that ;). Jag har bara inte fått ro att skriva ngt med allt runt omkring. Jobb, the voice skolan,Marikas avslutnings showen, projekt och åter projekt.Jag är en person som jobbar ganska mycket i det tysta, jag har inget behov av bekräftelse ofta från ngn eftersom att jag har oörhört mycket krav på mej själv och på kvalitet på allt runt omkring mej. Det därför nytt för mej att börja berätta om vad man sysslar med igentligen.Det finns de som inte gillar när man har för mycket för sig eftersom att de själva inte har det, och då kan det uppfattas som om att man skryter eller något. Så jag försöker att tänka på de också 🙂 NOT!!  Jag kan nog säga att jag är en kreativ person med en massa idéer och en förmåga av att känna av äkta skönhet i saker och om vad folk vill ha och attjag kan ge det till de. En fixare brukade jag kallas för engång i tiden :).  Nog om det där. Jag kände bara att det va kul att undervisa teamet i söndags och att det tråkigt att jag inte har haft mer tid för er denna termin. Men det ska det bli ändring på, nog med lek stuga och vi kan börja jobba på allvar. Det känns som att ni vill ha rätt väg ledning och vill satsa hel hjärtat på dansen och då blir jag också motiverad. Det är så jag funkar iallafall, känner jag att det finns en genuin vilja att satsa på vad som helst, dans, vänskap, projekt, affärer,kärlek, så är jag på det tåget. Som ni märker så kommer jag inte att  skriva tjohoo grejer bara, jag kommer att skriva ett och annat allvar också. De upplägen brukar inte få respons på..men det skiter jag i .Jag vet att de läsas också…hahaha. Men allt är bara med glimten i ögat, det är inte på liv och död mina Damar och Herrer, i slut endan så är hälsan numero uno. Allt det andra är sekundert. Det kommer mera..stay turned!     ONE LOVE!!!

2 Responses to “Waz up everybody!!”

  1. Stella säger: Svara

    grymt inlägg isse! man blir inspirerad 😉

  2. isse säger: Svara

    Tack!! Har jag inspirerad en så är jag nöjd 😉

Leave a Reply

TOP