GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

VOICE ELEVSHOW 2012

/ fredag, 13 april 2012 / Publicerad iBlogg

Carro kör lite reklam här idag, skadar ju inte direkt när man är bloggare här på Voice sidan! Och en (ex- voicare)!

Ni har väl inte missat att The voice streetdance School sätter ihop en ELEVSHOW i år? Vet inte hur många som har tjatat på Jonas år ut och år in, och gud så roligt att det blir av. Skolan bara växer och växer det är ju så roligt att se! 🙂

Jag hoppas att många av er är med och dansar på elevshowen eller går och tittar! Jag kommer själv inte vara med eftersom jag inte dansar på The voice eller i Teamet längre. Men jag kommer garanterat vara där och kika!
Så jag tycker att alla ni ska klicka er in på undersidan Elevshow här på hemsidan och följa informationen som står där, jag är helt säker på att det kommer bli grymt!

Leave a Reply

TOP