GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

VILL SOVA

/ söndag, 08 maj 2011 / Publicerad iBlogg

Finner inga ord på hur trött jag är, vill inget annat än att sova. Har somnat till lite här och var under dagen men det har ju inte hjälp någe vidare, längtar tills inatt då jag får sova gott!

Gårdagens gig gick galant,. Dock väldigt tråkig publik måste jag säga! Efter giget blev det stress till Rinnys skiva, inte så mycket folk så de stängde tidigare. Men då gick jag, Sandra och Rinny till Pure och träffade Alex, Sean och Jonas. Tre riktigt glada killar, haha det var kul det! Det blev ingen mer klubb efter stängning där, egentligen skulle vi in på hell’s men jag var smart nog att inse att jag fakttiskt skulle upp tidigt idag!

Klockan halv tio befann sig en väldigt trött Carro på gullmarsplan, tillsammans med Piffad åkte vi och Sean och gigade i Norrköping. Första utomhus giget i år och det var riktigt najs, fick världens sommarkänslor! Inte så långt gig men sedan var det signering som tog år så då satt jag och Piffad i logen och käkade massa godis och pratade skit. En mycket mycket trevlig Söndag!

Nu måste jag sätta i gång att plugga faktsiktt. Naturkunskapsprov imorgon, viktigt viktigt!
Kärlek!

Leave a Reply

TOP