GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

VIKTIGT MEDDELANDE

/ tisdag, 27 april 2021 / Publicerad iNyheter

Vi vill börja med att tacka alla er elever, föräldrar och lärare som har stöttat oss genom alla år. Er lojalitet och varma leenden på klass betyder allt för oss och vi strävar ständigt för att förbättra oss och alltid lösa saker på bästa sätt för er.

Höstterminen 2021 kommer att se lite annorlunda ut i år. På grund av byggnationer på innergården kommer vi att FÖRSKJUTA kommande termin.

Hösttermin 2021:
Start v. 45
Lov v. 51-52
Sista vecka v. 4

Vi kommer att starta vårterminen (2022) som vanligt, v. 5.

DROP IN-VECKA v. 44
Innan terminen startar kommer vi ha en vecka fylld med dans. Vi kör enligt ordinarie schema men denna vecka ingår inte i din köpta kurs och Terminskort. Däremot kostar drop in endast 100:- så passa på att dansa på de klasser som du vanligtvis inte tar, eller ta klass för din absoluta favorit! DROP IN gäller i mån av plats.

För er som vill köpa kurs eller Terminskort HT-21:
Till alla som anmäler sig till en kurs innan 31 maj får 200kr rabatt på sitt köp. Till alla som anmäler sig till ett Terminskort HT-21 innan 31 maj får 500kr rabatt på sitt köp.

Vad betyder det för er elever med Klippkort?
Alla Klippkort som finns i vårt system pausas och förlängs automatiskt med samma antal veckor som HT-21 är förskjuten. Som bonus lägger vi även till två veckor på ditt klippkort, så du får två extra veckor med möjlighet till dans!

Vad gör SDA fram tills start HT-21?
SDA Workshops planeras just nu tillsammans med era favoritlärare. Vi kommer att dyka upp flertal gånger innan nästa terminsstart. Håll utkik på vår Instagram, @scandinavianda, för alla spännande klasser och locations!

TOP