GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

VÄRLDENS HÄRLIGASTE DAG

/ fredag, 03 juni 2011 / Publicerad iBlogg


Hej på er alla fina människor! Hoppas ni har haft underbara dagar, vi har det jättebra på vår lilla mini-tour!:) Igår var det en lång dag som bara spenderades i bilen. Sen gigade vi i Uddevalla, giget gick jättebra och det var roligt. Därefter åkte vi till Andreas landställe, jättemysigt med fin utsikt precis vid vattnet. Hela kvällen igår tog vi det lugnt, grillande och hade det trevligt. 
Dagen idag har varit helt underbar. Vi vaknade och det var strålande sol, vi drog in till staden här i Tranås, gick runt och tittade lite. Därefter åkte vi ut med andreas båt och spenderade resten av dagen på sjön, det var skitmysigt verkligen och alla vi har fått härlig färg! Underbar dag verkligen som behövdes för oss alla!

Nu sitter vi på Andreas mysiga altan. Vi sitter och dricker öl, grillar och myser. Så underbart, riktiga sommarkänslor!

Imorgon blir det vidare till Skåne! Gig och sen massa roligheter förhoppningsvis. Sen tidig uppgång på Söndag för att åka vidare till Stockholm.

Idag har jag även gjort något riktigt coooooolt ska ni veta. För 140kronor från Andreas och Sean badade jag i sjön ( 12 grader). Duktigt! Alex var moralt stöd så han hoppade i strax därefter, gratis!!
KÄRLEEEEK!

Leave a Reply

TOP