GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

valborg helg

/ söndag, 01 maj 2011 / Publicerad iBloggstress vecka denna vecka 😛

Onsdag:

Mys dag på stan med min fina efter jag kom hem från Halmstad och sedan blev de riktigt gooooood pasta o köttfärsås som min svärmor gjorde och sedan massa youtube klippar o tidig sovdags på grund av att vi båda va så trötta

 

Torsdag:

vakna jag på min älsklings säng ensam och fick skjuts av svärfar till bussen för o åka in till stan på möte med Jonas o resten av lärar teamet på The Voice och senare kom Teamets ledare till mötet alltså Caroline Bjurgard 😀

och efter mötet så gick jag, jonas o carro och tittade på nya lokalen som vi ska ha nästa termin och jag kan bara säga FYFAN VA GRYMT DE KOMMER BLI NÄSTA TERMIN

sedan vart de stress åkning in till marikas för o vick 2 klasser istället för Joe och efter de åka iväg till DC för o vicka för Adena som är i CUBA o har kul 😛

Efter den klassen så hämtade syrran mig från stan o körde mig till Märsta på Arash Brush studentskiva och sedan blev de sent natt där o jag sov hemma.

Fredag:

Vaknade av att min underbara flickvän ringde och väckte mig och bad mig åka in till SNAPS uteservering, eftersom hon hade mösspåtagning. Så det blev några öl tillsammans med vänner och studenter, därefter till marikas och undervisa STAGE-linjen. Sen mötte jag upp Carro och Fanny som var väldigt lyckliga och tillsammans drog vi tillbaka till SNAPS. Det blev massa öl och massa mys med goa människor, sen blev det massa öl, shots och drinkar tillsammans med Carro, Sean, Jonas och Baloo på FRIDAYS och Entourage. Sedan gick vi hem till Carro efter stängning av Entourage.

Lördag:

Vaknade tio minuter innan bussen skulle gå (stressad ytterligare en gång) så hann inte ens säga Hejdå till Carros föräldrar! Stackars svärmor som letade efter mig hemma och vart väldigt orolig! Haha. Blev raka vägen hem och hämta kläder, därefter undervisade jag på danscenter och sedan åkte jag till Carros farmor och farfar som firade guldbröllop.

Därefter var jag tvungen att åka tillbaks hem och umgås med min vovve, stackarn var helt själv! Sedan joinade Jamalde och Niklas mig med massor av dricka innan vi begav oss och firade valborg/ Leo och Sardars födelsedagar på magenta. En riktigt rolig kväll då jag fick träffa alla mina gamla boys! 😉 Sen blev det tidig hemgång med min kärlek!

Söndag:

Vaknade upp tidigt för att åka in och undervisa! Blev massa kramar med Carro hela morgonen men sen fick vi stressa som galningar in till marikas för att ha två klasser.

MEN…

Jag och Carro kommer till skolan, en skola utan elever!!! Ingen människa är här, anledningen var att JONAS GÖTHBERG är för virrig för sitt eget bästa!! Haha nej men han hade missat att det var ledigt idag… Så nu sitter jag och Carro här, irriterade över att läget är som det är och nu måste vi bara vänta in timmarna tills jag ska undervisa hela teamet… Det blir alltså team klass då vi ska köttaaaaaa koreografi och därefter blir vi filmade inför giget nästa helg!

Vi hörs sen! KÄÄÄÄRLEK! TJENA CIAO HEJ HEJ !


One Response to “valborg helg”

  1. Sofie B säger: Svara

    Seriöst bästa bloggen på länge. Följer de flesta bloggar här men vissa är ju seeeeeega på att skriva. Den här bloggen är både rolig å intresant. Visste inte att det var du som dansade bakom Saade i MF men fattar nu att du är katt!!! Keep it up man.

Leave a Reply

TOP