GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

VAD HAR HÄNT MED ALLA VOICE BLOGGARE?

/ lördag, 25 februari 2012 / Publicerad iBlogg

Ho ho ko ko är det någon där?
Varför är det bara jag som bloggar här på the voice, pinsamt alla andra hörrni! Kom igen nu!

Jag har precis mixtrat med hårfärg kan jag säga. Blev inge bra så fick färga över det med min mörka färg istället!
Hoppas allt är bra med er! Med mig är det bra, är taggad och sitter och kollar på melodifestivalen samtidigt som jag dricker vin och lyssnar på musik. Ikväll väntar utgång med kakis från jobbet samt grabbarna antar jag! Iallafall min älskling! 🙂

Förövrigt har jag åkt på en jävla sträckning som gör så ont. I rumpan så den strålar ner genom benet, jag vet låter lite knasigt! Men gör väldigt ont. Igår fick jag behandling av Alvaro, eller behandling snarare tortyr. Jag skrek, svettades, skrattade och var nära tårar. Men jävlar den killen kan verkligen muskler, han hittade nerver och skit som var helt förstörda, ja det var värre än vad jag trodde iallafall! Men ska tvinga honom behandla min rygg och benen nästa vecka igen, så kanske jag känner mig på topp sen!

Nu är det dags att fixa i ordning sig, sen är det klackarna i taket!
Kärlek!

Leave a Reply

TOP