GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

VAD HÄNDER EGENTLIGEN?

/ lördag, 21 maj 2011 / Publicerad iBlogg

Jag sitter i chock, vad händer med mig egentligen? Hur kommer  det sig att jag sitter inne en fredagkväll och inte rör mig från denna stol? Detta skulle aldrig hända med mig! Vad missar jag ute i Stockholmsvimlet just idag? FAN detta ger mig ångest!! Jag skulle ju och ha roligt ikväll. Men icke, en sista samhällsuppsats tog min tid eftersom jag inte alls är bra på att planera. Jag kan ju vara lycklig över att kvällens planer inte höll för Fanny heller! Fan hur kommer det sig att skolböckerna någonsin gick före för oss två? Vi brukar ju komma undan det där på något sätt!

Ja men nu är det en enorm lättnad. En sista uppsats i samhälle B är inskickad, ett arbete på 26 sidor om Hagamannen är nu klara, satan så skönt det var! Imorgon blir det andra puckar, då blir det födelsedagsfirande med älskling!

Idag har jag förövrigt haft mycket varierande känsla i kroppen. Jag som har sett framemot studenten så himla mycket och inte alls tyckt att det varit sorgligt vände tankar helt idag. Blev helt tårögd på bussen och insåg allt som kommer att försvinna. Min trygghet och min vardag kommer vara helt bortblåst! Shit det är fan sjukt. Jag älskar min klass, vi har våra stunder tillsammans som är guldvärda, om tre veckor är det helt sjukt! Fan då! Jaja det är bara njuta av sista stunden och till alla er som ska söka eller går på gymnasiet, ta vara på varje minut!!

Leave a Reply

TOP