GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

UTEKVÄLL

/ lördag, 10 september 2011 / Publicerad iBlogg

Känns verkligen som att det var en evighet sedan jag var ute. Förutom var det fest varje helg, hela natten och morgonen. Icke sa nicke, jag har blivit duktig! Men ikväll är det dags turnéparty på PURE. Ska snart dra mig in mot stan och möta upp Fannsan, lite för (det enda jag får dricka ikväll) sedan blir det möta upp pojkisen och resten av saade crewet!:) Det kommer bli en rolig kväll ikväll, känner det! Mindre roligt att jag ska upp och jobba klockan 10:00 imorgon bitti, inte mycket alkohol ikväll carro!

En tuff dag på jobbet idag förövrigt. Helvete vad folk det var, men det är så otroligt roligt och skönt när man klarat av en sådan dag!

Och till det mysiga som skulle hända då! Jag har fått världens finaste överraskning! Nästa vecka (inte nu, nästa) åker jag och alex till grekland. Han förtjänar semester och vi ska äntligen få vara tillsammans igen! Det ska bli så jävla skönt verkligen. Det är tur att jag har en sådan underbar chef som lät mig få ledighet!:) Dock måste jag repa själv där borta, nöta lena PH koreografier eftersom att när jag kommer hem är det dags för premiär!

All kärlek till er!
Ha en underbar kväll!

Leave a Reply

TOP