GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

USEL UPPDATERING

/ måndag, 25 april 2011 / Publicerad iBlogg

Hejj hej! Jag har varit riktigt dålig på att uppdatera men jag ska försöka förbättra det den här veckan. Största anledningen till den dåliga uppdateringen är faktiskt för att jag inte mår så bra. Jag har varit halvsjuk hela veckan och är det fortfarande. Mitt huvud känns som det väger ton och jag har haft extrem huvudvärk hela veckan, känns precis som jag har feber fast jag inte har det. Sen har jag en stor förkylning på det, inte kul :/

Men som vanligt är jag usel på att lyssna på min kropp så jag har varit i farten i alla fall. Visserligen tog jag det lugnt på Antons land men så fort vi kom hem igår åkte vi först hem till mig och packa om. Sen begav vi oss in till stan för att köpa present till Antons pappa, sen mötte vi upp Amanda och Dennis och tog en öl på Friday´s. Det var riktigt trevligt måste jag säga! Vi stötte även på Carro och Alex på stan så det var många som passade på att njuta av det underbara vädret! På kvällen var jag och Anton ensamma hemma så vi lagade middag och hade det bra. Vi skulle egentligen träffat några av hans kompisar på kvällen men så blev det inte.

Idag åkte jag hem till Amanda vid 12 tiden och mötte upp hela klassen för att filma det sista till studentfilmen. Vi satt ute i solen och grillade korv och planerade inför skivan också, mys! Efter det stannade jag och Amanda så klippte v i ihop filmen tillsammans. Det är ju inte direkt något mästerverk vi har gjort men den har sin charm ändå 😉 Jag visar den efter mösspåtagningen på fredag!

Några bilder från London och Antons land kommer upp i veckan men inte ikväll för nu måste jag spara ner filmen på ett usb minne och sen försöka sova mig frisk!

Hoppas ni har haft ett grymt lov och att ni njuter lika mycket av det underbara vädret som jag gör 😀 Kärlek <3

Teamet på The Voice Party cruise!

Leave a Reply

TOP