GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

UPPE MED TUPPEN

/ torsdag, 25 augusti 2011 / Publicerad iBlogg

God morgon på er! Hoppas ni har sovit gott. Jag förstår inte riktigt hur jag lyckades komma upp ur sängen, är riktigt mör i kroppen idag. Men gud så skönt det är egentligen!
Mina ögon är rätt trötta också, men jag är redo med en kopp kaffe som jag sveper i mig. Snart ska jag vandra till bussen, vädret får mig dock att vilja ligga kvar i sängen hela dagen men min älskling. Åh så mysigt det skulle vara! Men har ingen älskling här heller, så det funkar ju inte och jobba måste man. Så den tanken kommer ju inte ske idag inte!

Idag jobbar jag till klockan 16:00, sen antar jag att jag ska möta upp amir någon gång och sedan skall vi åka och titta på alex på grönan. Hoppas många av er är där och om ni funderar på att gå, NI MÅSTE GÅ denna show är något otroligt bra! Jag dog lite första gången jag såg, och då är jag inte ett fan ALLS av Eric.
Imorgon har jag sovmorgon till klocckan 13:00, jag längtar!

Kärlek till er! Ha världens finaste dag!

Leave a Reply

TOP