GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

UPDATE FRÅN GREKLANDET

/ fredag, 23 september 2011 / Publicerad iBlogg

Hej på er! Jag hoppas att ni mår bra och att ni har det fint hemma! Jag och alex har det underbart här i Grekland utan kontakt med våra vanliga liv!

Vi hade dock räknat med solsken varje dag men det hade vi inte alls tur med! Det har varit regn, åska och blixtnedslag och jag vet inte vad! Skit läskigt! Men idag var första dagen då solen lös på oss, vi har legat på stranden och bränt sönder hela oss! Men det är underbart!

Trots att solen inte varit på vår sida så har vi haft underbara stunder då vi har ätit gott, shoppat lite och besökt fina byar:)
Vårt hotell är jättefint också, dock bara barnfamiljer och pensionärer men det är mysigt!:)

Nu har jag en pojkvän som är väldigt rastlös bredvid mig så måste sluta! Ha det underbart!
All kärlek

Leave a Reply

TOP