GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

UNDERBARA TISDAG

/ tisdag, 31 maj 2011 / Publicerad iBlogg

Idag har jag haft en riktigt underbar dag! En riktig lektion i skolan, bestod av sista provet någonsin på Jensen Gymnasium Södra. Satan så skönt! Därefter blev det bara lek och planering inför studenten, det slutade dock med att jag stod och skrek på människor menmen, det löser väl sig ändå!

Efter skolan begav jag mig in och mötte fina Ellinor. Herregud vad länge sedan det var, underbart att träffa henne igen. Vi gick runt lite på stan  tillsammans med Alex och sen utan Alex. Efter ett tag mötte vi upp några snygga killar på fridays dvs: Alex, Jonas, Jamalde, Sean och Adnan. Vi satt och drack lite vin och njöt av att ledigheten!
Massa flak i stan idag också, vilken känsla snart är det dags!

En riktigt underbar dag med massa fina människor! Imorgon är det tidig uppgång som gäller, Jensen Summergames ute på gärdet, tävling inför utspringet (dock finns det ingen chans att vi vinner eftersom nästan hela klassen ska på studentmottagningar imorgon..). Därefter blir det hem fixa i ordning sig sen till min barndomsväns mottagning och därefter Rinnys. Sen blir det hem och sova inför turnén som väntar över helgen!

Kärlek!

Här var jag och Ellinor småååå flickor!

One Response to “UNDERBARA TISDAG”

  1. Ellinor säger: Svara

    Min bästaste carro <3

Leave a Reply

TOP