GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

UNDERBARA DAGAR

/ tisdag, 19 juli 2011 / Publicerad iBlogg

Mina senaste dagar har varit underbara kan jag säga er!
Igår vaknade jag upp hemma hos Alex dock utan honom bredvid mig då han hade åkt iväg igen tidigt på morgonen. Mötte upp mamma i stan och tanken var att vi bara skulle besöka några affärer, men så blev det verkligen inte. Herregud vad vi shoppade och vad mysigt vi hade det, vi hittade massa kläder. Blir så glaaaad och så fick jag hem världens snyggaste jacka!:) Min mamma är bäst, vi har alltid så roligt tillsammans, tack för allt underbara mama loco (vet att du läser!)

Idag har jag samlat massor av vuxenpoäng kan jag säga. Besökte arbetsförmedlingen tillsammans med mamma (två mamma och dotter dagar, underbart ju), sen gick vi till nordea och fixade nytt kort, sen vart det lite shopping igen, hihi.
Sen var det bara bussen till tyresö centrum för att jobba på espresso house, åh det är så kul trots att det är lugnt men jag trivs verkligen!

Nu ikväll har min älskling kommit hit. Sista kvällen tillsammans på mer än en vecka! Herregud… Vi åker i kapp varandra hela tiden och nu när Alex äntligen är hemma några dagar så är jag i Magaluf och dansar, tråkigt men ändå härligt med sol och dans ju! Hursom helst så är det dags för oss att sova nu, alex ska upp tidigt och åka iväg igen imorgon och jag ska upp tidigt och jobba på espresso igen, wow älskar det!:)
Kärlek till er!

Reklam för espresso house kanske? 😉

Leave a Reply

TOP