GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

TRÖTT OCH GLAD

/ söndag, 05 juni 2011 / Publicerad iBlogg

Heej! Nu börjar turnén närma sig sitt slut och det har varit riktigt lyckat! Giget igår i Eslöv, Skåne va de roligaste jag har gjort på länge! Det var en stor scen, strålande sol, sjukt mycket folk och roliga människor. Själva giget va väldigt påfrestande i solen men de va ändå sjukt kul för vi hade verkligen roligt på scenen 😀 Sen var  det signering för Sean och då passade jag och Carro på att decka en stund. Efter giget åkte vi direkt till Helsingborg till det finaste hotellet  jag har varit på! Shiiit alltså där hade jag kunnat bo kvar ett tag. Rummet var hur fint som helst, stort, fin utsikt och as stor dusch 😛

Efter lite fix så mötte vi upp Andreas vänner och åt middag på en mysig restaurang. Efter det drog vi vidare till en hamnkrog och efter det några klubbar. Vi hade riktigtt kul men på slutet kom vi till en klubb där det va så mycke folk så jag trodde jag skulle dö av värmen! Efter allt trevligt fick vi endast två timmar sömn så jag är lagom sliten nu.

Just nu sitter jag på tåget till Stockholm där vi ska åka direkt till inspelningen (det är rep och massa innan). Vi ska nämligen uppträda på Big Brother finalen ikväll med Sean så det får ni inte missa! Nu ska jag försöka sova ett tag.

Bilder får ni antagligen imorgon! Kärlek <3

Leave a Reply

TOP