GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

TRÖTT CHEYY

/ tisdag, 02 augusti 2011 / Publicerad iBlogg

Heej! Sjukt länge sen jag bloggade, nu ska jag försöka uppdatera som vanligt igen när jag är hemma. Jag har flängt runt lite här och var och jag har haft så sjukt underbart dom senaste veckorna, underbart <3 Först var det ju Rhodos resan som var hur grym som helst. När jag kom hem var det massa jobb och så var jag sjuk. Sen har det varit daaaaaaaaaaaaans 😀 Jag och Carro åkte på miniturné först till Härnösand och sen till MAGALUF!!!!!!!!! behöver jag ens säga att det var helt oförglömligt??:D I Magalud var det jag, carro, seani, andreas och joooonas! Så jäkla kul att Jonas följde med! Och ojoj vad sjuka och roliga grejer vi var med om där nere. Jag är så tacksam för hela resan och så glad att jag fick vara med om det. Fyra underbara dagar med fest, dans, vänner, bad, sol, sjuka grejer, pinsamheter, skratt och masssssaa kul! ååh lämngtar redan tillbaka!

Efter den underbara tiden i Magaluf var det bara hem och sova i 4 timmar och sen var jag iväg till Gotland med finaste Anton. Snacka om skönt med en liten rehab. Det blev 4 dagar på Gotland också med massa mys, sol, regn, bad och kärlek. Jag har landställe på Gotland så vi var där och bara tog det lungt och fick vara tillsammans i lugn och ro, lycka<3

Efter Gotland fick jag sova 2,5 timme sen upp och jobba. Jag är lagom sliten nu och sjuk ännu en gång men jag försöker att ta det lite lugnt nu. Den här veckan ska jag bara få lite grejer gjort och vila massa.

Nu ska jag bomba med bilder också. Får se hur mycket jag hinner men jag börjar med Rhodos bilderna 🙂

Kärlek <3

Leave a Reply

TOP