GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

TORSDAG!

/ torsdag, 15 december 2011 / Publicerad iBlogg

Gårdagen var ett helvete måste jag säga! Fyfan.. Så mycket folk och att stå själv i lunchrushen är inte helt okej, lagom trött var jag när jag kom hem. Därför känns det så jävla gött att börja klockan 15 idag, har haft sådan skön morgon ska jag säga er. Först att sova till tolv, vakna upp, ta en dusch, äta frukost framför project runway – ja underbart!

Som sagt stängning idag. Kan vara jobbigt men ändå jävligt skönt, längtar tills imorgon då jag är ledig igen men ser inte framemot helgen som kommer att bestå av så jävla mycket jobb!

Hursom helst igår var sista dansklassen. Senaste veckorna har varit lite si så där med träningen, och egentligen tog det slut förra veckan men denna veckan hade vi massa innestående att ta igen. Igår skulle alltså sista klassen vara HIPHOP med Alvaro, om jag var taggad eller!? Men NEJ så blev det inte, istället så valde han att inte dyka upp och vi fick hoppa in på Evas Jazz istället, det var roligt det med men var taggad som fan på hiphop. Har ju övergett min älskade hiphop denna terminen och nästan bara dansat jazz, kanon för utvecklingen men man saknar ju det så klart.. Helt sjukt hur snabbt denna termin har gått, den har varit tuff men helt underbar ändå och jag kan inget annat än att längta tills nästa termin!

All kärlek till er!

Leave a Reply

TOP