GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

TISDAG!

/ tisdag, 22 november 2011 / Publicerad iBlogg

Hej på er fina!
Idag börjar jag inte förns klockan 15:30, så skönt! Dock stänger jag så jag måste sätta fart för att hinna till baletten med Laszlo ikväll! Idag ska jag fixa det!:)
Igår jobbade jag och slutade väldigt tidigt, vi har ändrat våra pass så nu har vi väldigt korta pass och det är så jävla skönt! Dock blir ju inte lönen lika hög, men det känns väldigt skönt ändå faktiskt, något som verkligen behövs just nu! Efter jobbet blev det klass med teamet, jazz med bianca och det var väldigt bra. Grunder men väldigt behövande, trots att jag i princip bara dansar jazz nuförtiden!

Känns som att denna vecka kommer gå jävligt fort. Och på fredag fyller jag år, wiho! Dock längtar jag mer till att få ledigt i tre dagar än att fylla år! Haha.
Helgen är fullspäckad med saker, förhoppningsvis iallafall. Utgång både på Lördag och Söndag väntar. På söndag är det ju den STORA FINALEN för DJ Jamalde. Gud vad jag hoppas att han tar hem hela skiten! Däremot ska jag hålla mig i skinnet denna gång, jävlar vad vi alla spårade för två veckor sedan, mådde ju inte så jävla bra dagen efter…

Jag är så rastlös just nu. Jobbigt att bara sitta och vänta in tiden… Har det hänt något roligt för er? Hur går det med dansen för er alla?:)

Kärlek till er!

Sjukt ett år sen snart! Tiden går förbannat fort!

Leave a Reply

TOP