GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

TISDAG

/ tisdag, 07 augusti 2012 / Publicerad iBlogg

Hej på er!
Försöker bli duktig på att blogga så kastar in ett inlägg innan jag måste springa till bussen!

Hoppas allt är bra med er! Med mig är det okej, hostar som en tok och är väldigt trött idag men annars funkar det. Sen vill jag inte jobba heller, vill hellre ligga i sängen och mysa med mitt hjärta! Menmen.

Juste jag hoppas att många av er är på Summercamp! Jag önskar att jag bara hade varit ledig denna vecka så man bara kunde dansa dansa och dansa, komma igång lite eftersom jag inte dansat sen terminen slutade. Men inte är jag ledig inte. Jo bara på Torsdag och då fan ska jag dansa, gud vad jag ska dansa!

Det är lite grejer som händer i huvudet just nu. Mycket beslut som skall tas. Ska säga upp mig från EH så som tankarna går nu, sätta upp mig på extra lista på glitter och igår fick jag reda på att jag kommit in på mitt program jag sökte på Stockholm Universitet. Hade aldrig trott att jag skulle komma in och därför inte ens tänkt i de banorna, men nu blev läget helt plötsligt väldigt mycket annorlunda än tidigare. Åh jobbigt att gå runt och ha detta i huvudet. Men ja jag tror inte jag är redo  för något plugg just nu, men samtidigt är det bra att köra på när man fortfarande är ung känns det som, så man är klar fort!.. Usch jobbigt!

Nej nu är det nog med tjat från min sida och det är  dags att jobba!
All kärlek!

Leave a Reply

TOP