GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

TISDAG

/ tisdag, 10 juli 2012 / Publicerad iBlogg

Kan inte sluta räkna ner dagarna tills Grekland. Jag vill bara vara ledig nu! Är i stort jävla behov av det verkligen, bara få koppla bort allt allt! Men innan ledighet är det jobb in i det sista. Herregud förstår inte hur jag ska orka!
Men det värsta är idag, då är det jobb på EH likaså igår, men imorgon och Torsdag är det kul för då är det glitter som gäller!;)

Hursom hade jag en oerhört trevlig helg.
Jobbade som sagt på glitter hela helgen. I Lördags blev det födelsedagsfirande för Sandra och Amaanda, dock splittrades vi vid utgången men jag höll mig fast vid Sandra och vilken kväll vi hade, det var kanon verkligen! Allt var så bra fixat hemma hos Sandra med god mat, dricka och trevligt sällskap så ingenting kunde gå snett!
I Söndags var jag väldigt trött på jobbet men överlevde självklart! Men när jag kom hem däckade jag!

Igår var det jobb som gällde och jag har nog aldrig varit så trött och irriterad! Usch mår dåligt när det är så men kan inte rå för det känns det som!

Men som sagt nu är det dags för jobb. Och jag är så trött idag. Ligger fortfarande i sängen, dock färdig förutom kläderna men vill inte röra mig alls. Börjar inte jobba förns 16:00 men skulle behöva åka upp tidigare för att handla lite smått inför grekland. Men vettefan om jag orkar!

All kärlek!

Gammal bild på mig och Sandra.. Men idag är det hennes dag, idag fyller hon 20år. Stort grattis till dig min fina vän!

Leave a Reply

TOP