GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

TILLBAKA!

/ torsdag, 08 december 2011 / Publicerad iBlogg

Hej på er!
Förlåt jag har verkligen inte haft tid till att hinna med bloggen de senaste veckorna, och när jag väl har haft tid har jag verkligen inte haft någon lust. Men nu känns det som att blogg lusten kanske är tillbaka, vet inte riktigt..
Dock blir inte detta något inlägg som jag egentligen skulle vilja skriva, skulle vilja berätta om allt som hänt, min födelsedag osv. Men jag måste  springa till jobbet strax nämligen, eller fan inte springa till jobbet utan till bussen!

Jobbar kort arbetsdag idag, 12-14:30. Så jävla skönt! Därefter har jag inte bestämt om jag ska ta mig in till stan direkt eller åka hem emellan. Idag är det nämligen Lena PH som gäller, förut körde jag bara fredag och varannan lördag, men nu är vi tvungna att köra både tors, fre och lör i två veckor.. Sedan har vi gjort om showen också, för att balettakademins kontrakt med lena har gått ut. Skönt för dem ändå! MEn så idag blir det ny premiär på Lena, spännande för jag är helt mindfuckt och kör på mina gamla counts istället för de nya, fest!

Nej nu har jag icke tid!
Kärlek till er!


Leave a Reply

TOP