GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

TILLBAKA TILL STOCKHOLM

/ söndag, 05 juni 2011 / Publicerad iBlogg

Hej alla  människor där ute! Hoppas ni har haft några bra och fina lediga dagar nu, det har verkligen jag!
Nu sitter vi på tåget tillbaka till Stockholm, fan vad jag älskar första klass. Vi sitter och har det mysigt i vårt egna lilla ”rum”, surfar på internet och har det gött. Idag är alla riktigt trötta och slitna, sömn har ju inte varit prio ett på denna resa, utan vi har hela tiden hittat på massa roliga saker..
Bilresan igår var väldigt jobbig och väldigt svettig, men efter mycket om och men var vi äntligen framme i Eslöv. Giget gick så jävla bra igår, det var utomhus: solen bara lös på oss och vi hade det så jävla roligt på scenen. Underbara sommarkänslor, fan vad jag älskar att giga på sommaren!

Efter giget åkte vi vidare till helsingborg, fan vilket najs hotell vi bodde på alltså, sjukt fint! Vi träffade Andreas kompisar, gick ut och åt sen började festen. Vi hade bestämt att vi inte skulle festa igår men det höll vi ju verkligen inte, utan vi prövade på helsingborgs uteliv, det var najs! Och idag mår vi  som vi förtjänat kan man verkligen säga!

Igår kan ha varit den lyckligaste dagen i mitt liv. Kvällen idag kommer nog bli väldigt bra får jag hoppas, när vi kommer fram till Stockholm blir det direkt åka iväg till studio för att ikväll kör vi på BIGBROTHER FINALEN, MISSA FÖR GUDS SKULL INTE!! Jag hoppas att simon vinner förövrigt, hihi!

Leave a Reply

TOP