GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

THE VOICE STREETDANCE TEAM

/ torsdag, 19 maj 2011 / Publicerad iBlogg

Tänkte ta tag i lite frågor som ni där ute verkar ha och det är fler som har frågat och pratat lite om THE VOICE STREETDANCE TEAM. Så jag tänkte ta tag i detta och reda ut lite frågetecken som kanske finns hos er!:)

THE VOICE STREETDANCE TEAM är en del av dansskolan THE VOICE STREETDANCE SCHOOL som många av er säkert är medvetna om. Vi är så fint kallat ”ansiktet utåt” för skolan, alltså är det vi tillsammans med lärarna som representerar skolan ute i Stockholm.
Som medlem i The voice team så får man lära sig att jobba i grupp ute i dansvärlden. Man får även lära sig mycket om sig själv och hur man själv fungerar i en grupp, hur man hanterar situationer och problem som kan uppstå.
Precis som andra grupper så träffas vi medlemmar och tränar tillsammans, vi har bestämda klasser som vi skall gå på för att kunna utvecklas som dansare!

Det som är specifikt med vår grupp är att vi måste träna väldigt mycket självständigt också. Vi har inte så jättemånga klasser som enbart är våra egna utan vi delar många klasser med andra elever samt så får vi dansa alla klasser som finns på skolan. Detta är otroligt bra då man får ta sitt eget ansvar att åka in och träna! När man blir äldre kommer det aldrig att finnas någon som står där och säger till en vad man ska göra, utan då är eget ansvar det ultimata!

En annan sak som skiljer oss ifrån andra grupper är de otroliga sakerna vi faktiskt får vara med om! Vi är väldigt unga alla vi som är medlemmar, men redan tidigt har vi blivit inkastade i ”dansvärlden” och får vara med om roliga saker!
Som ni vet är vi i TEAMET Sean Banans bestämda dansare och detta betyder att alla shower han gör runt om åker vi med på. Detta gör att vi får lära oss att stå på scenen och möta publiken på riktigt! Sean har hjälpt oss otroligt det senaste året och han har öppnat många möjligheter för oss alla, att vi faktiskt vår ta del av allt detta. Tillsammans med Sean har vi alltid grymt roligt och våra resor är minnen för livet!!
Bortsett från att vi är Seans dansare så har vi fått jobba med mängder av artister och stått på många olika scener runt om i landet, grymt roligt!

Och vad är då anledningen till att just vi får stå där vi står?
JO det är tack vare vår underbara coach Jonas Göthberg. Utan honom skulle detta aldrig finnas! Det är han som fixar alla våra gig vi har och han har varit inne i denna bransch länge så han lär upp oss hur man skall bete sig och hur man jobbar rätt med människor!

Att vara en del av en dansgrupp är något jag älskar och dansa utan teamet skulle kännas mycket tomt. Vi alla har blivit som en familj och vissa dagar befinner man sig mer på dansskolan än hemma och detta är någonting underbart! Självklart har vi precis som alla andra grupper svackor då vi är stressade, får kaotiska utbrott och liknande. Men detta är ju självklart bara en del av arbetet, för i vår dansgrupp finns det så himla mycket kärlek! Vi hör från många olika håll att vi är nog den grupp där vi verkligen är fästa vi varandra och visst är det så, vi umgås med varandra konstant!

Så detta var lite om The voice streetdance team. Och svar till Sanna, det är inte vi som tar dina vänners jobb utan som tips från mig så gäller det att tidigt skapa sig kontakter och utan kontakter kommer man ingenstans i denna bransch. Dina vänner bör söka till någon seriös dansgrupp om de vill synas ute och börja skapa sig just kontakter. Säg till dem att höra runt på stockholmsklubbar, skolor etc. för att få uppträda!  Man måste börja någonstans:)
Kärlek till er!

Leave a Reply

TOP