GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

THE NOTEBOOK, BEST LOVE STORY EVER!!

/ fredag, 26 november 2010 / Publicerad iBlogg

Hej dansbloggen!

Igår kollade jag på en film som heter The Notebook.

Måste säga att det är bland den bästa kärleks filmen jag sett hittills. helt sjukt bra! =) Så jag rekomenderar verkligen er att se den om ni inte har sett den. Det är en ganska gammal film o ja, jag kan erkänna att ja är efter. För när ja berättade om den till mina vänner dom ba… men hallåååå har du inte sätt den hahah.. ja ba, nee hehe.

Jag ÄLSKAR filmer.. jag älskar film så mykt att jag har guldkortet på sf bio =D det roilga med det är att varje gång jag handlar chips o godis så säger alltid personalen i kassen åååhh.. du är gul kund hos oss.. sen blir dom lite extra trevliga hahahha..stört 😛

Men som sagt, jag rekomenderar verkligen filmen The Notebook för att det är en fantastisk fin kärleks historia och hopp om kärlek.

kraaaam på er =)


Leave a Reply

TOP