GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

TAGGAD TJEJ

/ onsdag, 17 augusti 2011 / Publicerad iBlogg

Weehååå! Taggad tjej här, vet inte riktigt exakt varför men de är nog inför helgen och nästa vecka och aa jag känner tagg i luften 😀 Idag var det möte på arbetsförmedlingen som jag skrev igår och det gick finfint! Sedan åkte jag och träffade mamsi i stan och åt lunch på Hurry Curry. Hahah härligt namn, jag hade aldrig ätit där förut men det var i alla fall indisk mat, mööms!

Sedan letade jag jobb och det är ju lättare sagt än gjort. Vissa ställen kan inte ens ta emot ett CV :/ Aja jag ger inte upp, jag tänker vara en jobbig jävel som ringer upp tusen gånger och frågar om dom har tittat på mitt cv, så det så.

Jag kunde inte låta bli att ta lite pauser i jobbletandet och titta lite i affärer. Jag råkade till och med få lite med mig hem.. Men jag letade faktiskt mest jobb såklart!

Yeye nu vet jag inte vad som händer. Jag sitter och väntar på ett sms om det blir rep idag eller inte. Om inte så ska jag träffa pöjken. Det jobbiga är om jag åker till honom och sen får jag sms att det är rep så måste jag åka direkt. Menmen så får det bli i så fall. Jag är riktigt taggad på att dansa :D:D:D

Kanske skriver igen senare. Pöööössss<3

Maten ser kanske inte så god ut, men det var den 😉

Lite små shopping..

Leave a Reply

TOP