GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

SPELET OM VÄRLDSHANDELN

/ torsdag, 05 maj 2011 / Publicerad iBlogg

Hahah ja rubriken är lika skrattretande som den ser ut! Idag har vi alltså haft spelet om världshandeln i skolan där alla var ett eget land som skulle komma överens om olika avtal. Alla gick omkring i kostym och ha värsta konferensen. Det kändes så tillgjort så man ville bara skratta 😛 Nu har vi fått en uppgift som handlar om den här dagen så nu är det dags att plugga igen, jaa super kul jag älskar att inte få ha något liv. TPL. Nej förlåt men jag blir så trött på skiten snart. Hela helgen ska bestå av plugg också. Hej jag har inget liv. Lyckligtvis ska jag giga på lördagkväll på club play så då ska jag slänga plugget i soptunnan för ett litet tag:) Den här veckan har jag betat av 4 arbeten iaf, good job 😀

Nuuu plugg igen. Jag vet tråkigt inlägg men mitt liv består inte av mycke annat just nu. PUSSS <3

Leave a Reply

TOP