GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

SORG…

/ torsdag, 05 maj 2011 / Publicerad iBlogg

Äntligen hemma. Men var tvungen att sätta igång att plugga direkt, dock digitalt foto så det är ju lite roligare än att skriva en 20sidor lång uppsats…
Dock har jag lite problem, bilden i digitalt foto vi ska arbeta med ska handla om sorg. Alltså känslan vi ska förmedla är sorg! Är det någon av er där ute som har något förslag hur man kan göra detta? Jag behöver mer saker i min bild (helst småsaker, som inte tar upp hela min yta).. Skriv skriv behöver inspiration!

Snart kommer mina söta föräldrar med pizza som jag önskade! Woho! Ångest när man inte tränar menmen det är gött.
Appro på träningen, denna helg blir det full rulle ska ni veta.. Var tvungen att hoppa in på ett gig på Söndag, försökte få det till Lördagen men hittade ingen som kunde undervisa istället för mig på mina barnklasser. Men så det fick bli söndagen istället, skönt att alla problem blev lösta.. Trots att vi är 10st dansare så är det alltid problem att hitta folk som ska åka, mystiskt det där!
Menmen gig både Lördag (med hela teamet på club play, hoppas att några av er kommer dit och hejar) och sen Söndag med Seani. Det är underbart!!
Kärlek till er!

Leave a Reply

TOP