GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

SÖNDAG MED ARBETE

/ söndag, 18 mars 2012 / Publicerad iBlogg

Japp ska röra mig mot jobbet snart, jätte festligt verkligen!
Men igår var det festligheter, så egentligen skulle jag vilja ligga död i sängen. Sova som en gris hela dagen, men nej måste kämpa emot min trötthet och skapa kaffe, kul!

Igår blev det en väldigt spontan, oväntad, intressant ja alla ord du kan tänka dig kväll. Började med att jag mötte upp min älskade vän och kollega Kakan för en liten fördrink. Vi mötte helt plötsligt Mattia och han drog med oss till Snaps, där blev det en cider och shot. Därefter hade vi ingen aning vart fan vi skulle gå, jamalde skulle spela på N-tourage (eller hur fan det stavas nuförtiden). Kakan hade lovat sig själv att aldrig sätta sin fot där, jag hade lovat mig själv att aldrig komma tillbaka…
Menmen ett gott sällskap gör att kvällen blir bra ändå, så vi festade helt enkelt hela natten på en fjortisklubb, det var väldigt intressant att se alla människor. Jag och Karin studerade som små barn, ja men gratis dricka och härligt sällskap så blir  kvällen riktigt bra ändå!

Oj nu måste Carro sluta och springa till jobbet!
Kärlek!


Leave a Reply

TOP