GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

SÖNDAG

/ söndag, 10 juni 2012 / Publicerad iBlogg

Shit denna vecka bara rusade iväg. Fyfan vad skönt! Egentligen  har jag ingenting att se fram emot, men känns skönt att man bara bockar av alla dessa jobbiga dagar. Längtar efter en fet ledighet (som jag förövrigt säkert inte kommer att få!).

Hursom helst. Mycket jobb som vanligt, både på Espresso House och OnePiece.  Det sist nämnda är ju bara underbart och jag älskar det så det är ju inte ens jobbigt. Men EH är ju slitet som vanligt!
Menmen pengarna väntar satans så skönt! Skatten har man fått tillbaka också, mycket mycket skönt!

Juste. Jag och Mamma hade ju den mest mysigaste dag någonsin i Torsdags.
Först var det massage med stenar på Centralbadet (bästa någonsin!), därefter blev det sim, bubbel och vin. Oj så mysigt vi hade det!
Efter Centralbadet blev det en god lunch och tonvis med shopping, mamma skämde verkligen bort mig ordentligt! Därefter på kvällen åkte vi och blev fina kring ögonen, det var fransarna som fixades. Underbart!
  Detta var en av de bästa dagarna på länge! Har inte skrattat och mått så bra på så länge! Hon är underbar min älskade mamma!

Ja och därefter har det bara varit jobb jobb jobb och hela veckan består av jobb jobb och jobb! Ingenting intressant alls som händer.
Nu ska jag krypa ner i sängen. Är så otroligt trött i hela kroppen och när jag är irriterad och trött kommer tankar fram som jag inte vill tänka men kan inte hindra!

Puss på er!
Ha världens mysigaste natt!

Leave a Reply

TOP