GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

SÖNDAG

/ söndag, 20 maj 2012 / Publicerad iBlogg

Hej på er!
Det har varit fullrulle senaste dagarna så har ju inte hunnit att skriva.
Nu är årets elevshow på H.O.S över och det har varit långa dagar med mycket väntande men jävlar vad kul det var! Vi har köttat som fan och haft det gött. Mycket perspektiv har man fått också, när man har tittat på treornas nummer som var så jävla grymma. Sjukt bra var det!

Hursom helst. Nu är detta över. Det har varit en sådan extrem stress runt allt detta så det är faktiskt skönt att det är över och nu kan man fokusera på jobbet samt de få dansklasserna vi har kvar!
Igår firade vi några tjejer från gruppen att showen var över och att det hade gått väldigt bra. Vi satt på djurgården, vid vattnet och drack vin, skrattade, skvallrade och hade det så jävla bra. Har inte skrattat så mycket på länge, det var så underbart!
Därefter så skulle alla röra sig hemåt för att alla var så jävla slitna efter de här dagarna. Jag hade tänkt att bara snabbt svänga förbi SNAPS för att möta upp min pojke, men väl där så blev det en drink och vipps så var vi på Amba. Har nog aldrig kännt mig så sliten med en ryggsäck, stor jacka, scensmink och svettig. Haha ,men vafan!

Nu ska jag åka till jobbet (Espresso house). Var helt säker på att jag började klockan 10 imorse men när jag kom hem inatt så tittade jag på schemat och såg att det stod 14 på schemat. Jävligt skönt må jag säga!

All kärlek till er!

Leave a Reply

TOP