GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

SÖNDAG

/ söndag, 13 maj 2012 / Publicerad iBlogg

Ännu ett morgon inlägg, har inte något vidare att skriva eftersom det inte hänt så mycket men tänkte att det kan vara trevligt med ett litet inlägg!

Det är ju såklart jobb som står på schemat. Hade en ny tjej som stängde igår så måste åka upp lite tidigare idag för vet inte riktigt hur det ser ut, haha! Men jag hoppas på en lugn  dag idag, det är ju fint väder ute så förhoppningvis är det inte många som fikar idag inte. Men man vet aldrig!
Efter jobbet blir det antagligen att åka in till dansen och repa samt ta klass. Ikväll blir det en lugn kväll, ska lägga mig tidigt och få ordentligt med sömn känner jag!

All kärlek!

2 Responses to “SÖNDAG”

  1. Mea säger: Svara

    Fina Caroline! 😀 Man blir så glad av dina inlägg. Vet inte varför, men man bara blir det!! :D:D Trivs du bra på ditt jobb på Espresso House? Ha en underbar dag! = Kraaam

  2. Carro säger: Svara

    Gud vad kul att höra! 🙂
    Gällande mitt jobb så trivs jag! Dock är det slitigt och nu efter ett år känns det av otroligt i kroppen, mycket stress och inga raster tar sig verkligen! Men trots de dåliga förhållanden trivs jag, älskar att träffa människor så det är ju kanon att få göra det varje dag!

Leave a Reply

TOP