GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

SOMMARKRYSSET

/ söndag, 07 augusti 2011 / Publicerad iBlogg

Gud har försökt att blogga hela dagen idag, men massa annat har hela tiden kommit i vägen! Hursom helst skulle egentligen inte vart med i sommarkrysset som jag nämnde igår, men blev inkallad imorse och fick åka dit, upp på scenen för rep efter att jag bara kört igenom dansen en gång. Haha roligt!

Hursom helst var det inte värsta numret, men vi körde bakom swingfly och var cheerleaders. Haha det var faktiskt sjukt kul så det är det som räknas! Träffade massa härliga som gjorde dagen riktigt rolig och vi alla hade det trevligt tillsammans. Jag och Fanny var som barn igen och åkte runt massa, haha sjukt kul! Sen när vi hade taggat hela dagen och kvällen för spökhuset så var det givetvis stängt när vi skulle genomföra det, kul!
En helt grym dag med massa skratt, åkande och härligheter!:)

Efter en dag och kväll på grönan så bestämde jag och fanny oss för att dra till Snaps. Men det blev en kort vistelse eftersom vi var sjukligt sena, så nu är jag prlecis hemkommen och så glad. Glad efter en härlig dag och att min älskling snart kommer hit, åh:)

Dock känner jag att febern har slagit till, mår inte bra men bara attt förneka. Hoppade  in på ett jobbpass imorgon också, men bara från 12-15 så det är skönt!:)
Kärlek till er!

Leave a Reply

TOP