GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

SOME OF MY MAKE UP! =)

/ onsdag, 16 juni 2010 / Publicerad iBlogg

Som jag har sagt innan så är smink bland det bästa jag vet och en dag önskar jag att få jobba med det . Ville bara dela med mig lite av mitt smink,  mina färger o insperationer som jag har i min vardag, på fest och på giggs/ föreställningar. Det är ganska simpelt o jag jobbar oftast med 3 färger. 1. bas (ljust ögonskugga som vit, persika färg el guld.) 2. markering (mörk burn ögonskugga) 3. sudda, matta ut (svart ögonskugga)

(English)

Make up is one of the best thing i know and i hope one day i will work as un make up artist. So i just wanted to share some of my make up, colours and insperations what i wear dayli, on partys at jobs or gigs. Its very simple and  usually i work whit 3 colours. 1. bas. light colour  bone white, peach or gold. 2. marking the eye whit brown colour. 3. rub out whit black colour.

Exempel make up whit light or gold, brown and black colour

Märken jag kan rekomendera och som ni ser på bilderna.

(Make up i recommend)

microshadows (fasta ögonskuggor) MAKE UP STORE

eye dust (pulver ögonskugga) FACE

eyeliner MAYBELLINE liner express (grym!!)

mascara LANCOME or LUMENE

lipstick (läppstift) MAKE UP STORE or Maxfactor

lipgloss VICTORIA SECRET

cover (teckstift) MAKE UP STORE cover all mix

brush (borstar) ÅHLENS, FACE

loose powder MAKE UP STORE (milk)

(Lägg alltid på pudret sist. Med puder ser sminket snyggare ut och håller längre.) 😉

LOVE /suzi

5 Responses to “SOME OF MY MAKE UP! =)”

 1. Issa säger: Svara

  åååååhhhhhhh 😀 😀

 2. OFTA! du har mer smink än hela kicks 😀 nice ^^<3

 3. Ellen säger: Svara

  Du är riktigt duktig Sussi! Kram!

 4. Laura säger: Svara

  så jävla vacker suzi!

 5. Suzy Asovic säger: Svara

  TAAACCKK FINNAA NIII!! =D nästa gång på voice camp kan vi ha en lite smik kurs som en ny aktivitet. ;)kram

Leave a Reply

TOP