GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

SKRATT

/ fredag, 15 juli 2011 / Publicerad iBlogg

Det är sjukt hur snabbt planer kan ändras. Igår var jag helt inställd på att jag skulle dansa hela dagen, men snabbt ändrades allt. De ringde nämligen från espresso house, och igår fick jag vara  där och lära mig allt. Gud vad glad jag är, förhoppningsvis har jag alltså ett jobb! UNDERBART! Ska jobba lite på espresso house i tyresö nästa vecka också, så kul :).

I onsdags hade jag en underbar kväll tillsammans med Amir och Fanny. Fyfan vad roligt vi hade, länge sedan jag skrattade så otroligt mycket! Kvällen började heemma hos mig med massor av champagne och vi satt ute gjorde massa lekar och snackade! Sen drog vi in mot stan och förflyttade oss lite men kvällen slutade på ett fullproppat SNAPS. Sjukt kul var det! Och vilka roliga videosar vi har från denna  kväll, haha jag dör! En kväll som vi alla tre behövde tror jag och snacka om att vi gav allt! haha.

Och igår var det upp till jobb då. Alltt gick jätttebra och det var jättekul, ser framemot detta arbete jättemycket då jag alltid velat stått där bak och göra massa fina kaffe till folk! 🙂

Nu ska jag börja packa lite smått. Åker iväg på gig till Åsele lite senare under dagen. Hemma imorgon igen så det är skönt! Hoppas ni har en underbar kväll och dag idag!
Kärlek!

Leave a Reply

TOP