GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

SKÖNA LEDIGA DAG

/ fredag, 15 april 2011 / Publicerad iBlogg

Hejsvej! Idag vaknade jag av mig själv redan vid halv 8, sjukt nice att känna sig utvilad så tidigt! Tyvärr fick jag vakna upp själv som vanligt på vardagar för min pojkvän går upp redan vid halv 6, men jag klagar ju inte på att sova längre heller;) Efter frukost och lite mys med små dagbarn så åkte jag tille gymmet, tyvärr blev jag själv men då blir jag bara mer fokuserad, bra det. Efter gymmet åkte jag till bibioteket i Tyresö centrum, Hej nörd-sandra! Jag va så illa tvungen för att få tag i lite böcker och leta efter hemsidor som jag inte kan nå hemma till min historia uppsats. Herregud det va flera år sen jag var på biblioteket så jag var tvungen att fråga om saker hela tiden, snacka om att dom måste blivit trötta på mig! När jag fått tag i tre böcker och massa källor åkte jag hem och åt och duscha och sen dess har jag pluggat på uppsatsen, duktigt jag vet 🙂

Igårkväll då.. Dansklass med Mario som inte va sådär toppen. Hans dans var riktigt toppen men det finns elever som älskar att prata, skrika och söka uppmärksamhet hela tiden så ingen annan kan koncentrera sig. Det tar bara upp tid av klassen och är allmänt irriterande så jag åkte därifrån med irritationer i hela kroppen tyvärr. Man får ju hoppas att dom kan bete sig nästa gång 🙂

Nu blir det ännu mera plugg och ikväll kommer Carro troligen hem till mig för en myskväll och övernattning för imorgon ska vi upp och jobba tillsammans som vanligt. Gött med cash. Sen måste jag bara tillägga att jag är löjligt glad idag också. För de första är det lov och de är grymt väder, och på söndag åker jag till LOOOONDON!!! wohoo ska bli så kul! Det är tydligen ännu varmare där! Jag åker med min fina mami:)

Puss på er <3 ha en bra fredag så skriver jag kanske senare!

Älskling och jag förra året <3

Leave a Reply

TOP