GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

SJUKSTUGA

/ tisdag, 13 december 2011 / Publicerad iBlogg

Jajemen då va man sjuk igen. Jag blir alltid sjuk riktigt olägligt, denna vecka ska jag till Sälen med jobbet men jag ska nog se till att bli frisk!

Blir nog därför ingen mer uppdatering den här veckan men jag hade bara lust att slänga iväg ett inlägg. Vet inte vart jag ska börja men jag kan ju berätta om min helg. Det var tänkt att  jag och mina fina tjejor Amanda, Rinny och Emma skulle tagit en galaxy kryssning till Åbo i fredags kväll. Sedan skulle vi av i Åbo och vara där från tidigt till morgonen till sent på kvällen och sen hem igen med en Europa kryssning tillbaka till Sthlm. Sen blev de liiiite ändring. Éfter första natten på galaxy kryssningen var vi helt slut så när vi skulle gå av, i en snöigt Åbo så tappade vi lusten totalt. Det slog oss att vi skulle behöva vänta flera timmar innan vi kunde göra något och sen behöva betala taxi hit och dit för att ta oss nånstans. Så väl på plats bokade vi om våra biljetter så vi fick hoppa på samma båt igen för att åka hem, dock utan hytt. Men det gick bra det med 😀 Tack tjejer för en grym resa!

Efter dessa bravader blev jag självklart sjuk i söndags 🙁 Så nu har jag varit hemma både igår och idag men imorgon ska jag tvinga mig själv till jobbet. Jag tror jag blir bättre av att få göra något och beta av massa grejer på jobbet. Och på torsdag-söndag är det Sälen som gäller med jobbet. Det ska bli sjukt kul! så nu är det bara hoppas att jag kommer må bra där borta, men det lär jag göra med härligt sällskap och kuliga aktiviteter 😀

Nu blir det dusch och te innan DH. Ha en bra vecka allihopa! Kärlek <3

Leave a Reply

TOP