GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

SITTER I EN MINIBUSS..

/ torsdag, 01 september 2011 / Publicerad iBlogg

..påväg hem från Gävle tillsammans med Sean, Jonas, Empan och Isa! Vi har alltså varit iväg och gigat och nu kan jag tala om vad det var. Det var en tv inspelning till Wild kidz, ni vet typ mini Robinson fast med barn som är uppdelade i lag, lejonen och björnarna 😀 hur gulliga ungar som helst. Dom visste inte innan att Sean skulle komma så det var en överraskning! Jag får berätta mer sen imorgon när jag vaknar. Tog även litelite bilder som ni får se då. Det var i alla fall grymt kul 😀
Nu är jag hur trött som helst och när jag kommer hem ska jag sova direkt. Imorgon blir det söka jobb och kanske rep, beroende på vilken tid det gäller om jag kan då 🙂

Hoppas att ni har haft en bra torsdag. Imorgon är det fredag så be happy mina vänner 😀 kärlek<3

One Response to “SITTER I EN MINIBUSS..”

  1. Linnea säger: Svara

    Ni får göra så sjukt roliga saker!!!!!!!!

Leave a Reply

TOP