GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

SHOW ME A GOOD TIME

/ onsdag, 10 augusti 2011 / Publicerad iBlogg

Ja rubriken är för låten som spelas sönder just nu! Detta är på grund av att Alex står och koreograferar för fullt, jag ligger i sängen och tittar på, är till lite smakråd då och då. Detta är intressant!:)

Dagen har spenderats på danscompaniet, några få klasser blev det idag jätteskönt att dansa lite! Imorgon är det slutaudition så vi får se hur många klasser det blir då:)
Efter en dag på danscompagniet så åkte jag och Alex hem till mig, åt tacos och nu är det snart dags att sova!

I helgen hoppas jag att ni inte glömmer öppethus eller för er som är  över 18 så är det premiärfest på cafét. Det kommer bli galet, som ni säkert vet kan dansare verkligen festa (haha!). Och the voice dansarna, det finns inget  stopp på oss, jag lovar! Detta kommer bli en grym fest!

Leave a Reply

TOP