GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

SER INGET SLUT PÅ DENNA SAGA…

/ onsdag, 11 maj 2011 / Publicerad iBlogg

Ser inget slut på denna kväll. Sitter och försöker skriva en uppsats där resultat delen skall vara inskickad till handledaren i samhälle ikväll. Fan det var inte lika intressant att skriva om hagamannen som jag trodde, bara komplicerat!

Jag längtar tills imorgon.. Då kan jag faktiskt unna mig lite fritid och ta lite extra klasser kanske, det är ju faktiskt sista veckan nu om jag inte minns  fel? Herregud det skulle verkligen sitta fint, kan slippa plugget lite och ta hand om kroppen haha! Så får det bli, imorgon får det bli en eller två klasser på the voice. skönt!

Idag anlände förresten min stundetklänning från London. Den var verkligen fin, men för fan den var för liten!!!! knas! Men det var bara in på hemsidan och en riktigt tur hade jag då de hade kvar större storlekar nu, yes klart och beställt igen fem minuter senare.. bara att vänta 1 1/2 vecka till då! Oh det är fin den 🙂 hihi


Kärlek!

 

Leave a Reply

TOP