GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

SEE MY PIN UP MAKE UP ON MOLLY SANDEN =)

/ lördag, 10 juli 2010 / Publicerad iBlogg

Hej alla fina!

För några dagar sen följde Eric Saades flickvän Molly Sanden med o tittade på oss när vi giggade i Båsta med 2 låtar av masquerade tour. Hon gillade  mitt scen smink o började fråga lite hur jag sminkat mig. Då berättade jag för Molly hur jag sminkat mig o vad jag använder och att jag älskar smink o en dag vill jobba som make up artist. Då frågade hon mig om jag kunde sminka henne så som ja hade mitt scen smink.  Så jag gjorde en mildare variant av min sminkning.

I sminkningen använde jag  mig av 2 olika Guld färger, brun o pytte lite svart ögonskugga. Svart o grön kajal penna. läpparna använde jag mig av röd läpp penna,  lite fondation o rosa läppglans. sen lite blush  o puder… klart! 😉

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xOqpOBpctTM[/youtube]

3 Responses to “SEE MY PIN UP MAKE UP ON MOLLY SANDEN =)”

  1. Christie säger: Svara

    Shiiit vilken söt tjej hon är! Och shit vad duktig du är Suzy! 🙂

  2. Elin säger: Svara

    Gud va fint. Kul att få sminka lilla Molly =)

  3. Issa säger: Svara

    vad duktig du är suzii!! =)

Leave a Reply

TOP