GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

RINNYS STUDENT!!!

/ onsdag, 01 juni 2011 / Publicerad iBlogg

Åhhh måste bara säga grattis till fina Rinny som tar studenten idag!! Fattaa lyckaaaaan 😀 Hon hade ju tur med vädret också, åh lycka! Jag ska till hennes mottagning lite senare, då kommer man ju bli lagom avis men de är ju inte långt kvar till min student heller!!

Igår bloggade jag inget för att jag hade lite annat för mig. Jag gymmade som sagt på morgonen och de va ju ingen lek när man inte har gjort de på länge haha! ändring på det! Sedan blev de solning hela dagen och mys med älsklingen på kvällen. Vi tog en mysig promis med hunden och pratade om allt mellan himmel och jord. Det fick mig att fundera en del på saker som jag inte alls har tänkt lika djupt på förut, något som gör mig sjukt förbannad, oh! Jag ska inte skriva mer här så jag ska inte prata mer om det heller men ibland undrar jag hur saker och ting går till egentligen, fyfan..

Jag vaknade hos Anton idag och åkte hem  rätt tidigt och har bara tagit det lugnt hemma. Jag har även packat inför mini turnén över helgen. Vi åker kl 7 imorgon bitti så då hinner jag ju inte packa. Jag blir borta tills på söndag kväll så jag får se om jag kan blogga¨på nått sätt, de kanske går att lösa:)

Nu ska jag försöka få lite ordning innan papi skjutsar mig till Rinny. Skriver kanske ikväll!

Pusssss! <3

Grattis Rinnyyyyy!Leave a Reply

TOP