GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

REP REP REP

/ torsdag, 12 maj 2011 / Publicerad iBlogg

En otroligt onödig skoldag idag, har inte gjort något alls! Så kunde lika gärna varit hemma och pluggat inför nästa vecka som kommer att bli ett helvete.
Det enda positiva med denna dag var att jag köpte en ny fin bikini och att jag fick träffa min fina klass då!

Nu ska jag skynda mig iväg här. Rep med teamet och sean(?) inför hans musikvideo på Söndag. Som ni vet är alex sjuk och halvt död typ, så vår underbara koreograf kunde ju alltså inte vara på plats idag. Då får jag ta över jobbet istället, ha ha! Så nu har jag stått här hemma i köket och försökt lära mig koreografin via filmer som han skickade. Jaaa men det går nog bra ändå! Inte så mycket att lära sig 😉 så det här lööööser vi!

All kärlek till er, ha en fortsatt underbar dag!

Leave a Reply

TOP