GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

RAW COMEDY CRUISE

/ lördag, 28 maj 2011 / Publicerad iBlogg

Ojojoj härlig kryssning det där! Den va riktigt grym och slog den förra måste jag säga. Jag har aldrig träffat så mycke sjuka/konstiga/underbara människor på en och samma kväll haha! Herregud det går ju inte att beskriva allt men jag hade grymt kul och det blev sjukt bra med seans nya låt. Det blev bra respons och ett härligt drag, exakt så det ska vara 😀 giget gick skitbra förövrigt och jag hade så jävla roligt resten av tiden också! Självklart var vi tappra och var vakna ända till frukost dags och deckade efter de, gött! Bilder får ni senare för jag tog inga bilder själv så jag måste sno några av Rinny. Jag har bara en mening för den här kryssningen och det är DET HÄR HÄNDER INTE!!! Hahah ojojoj glömmer aldrig 😀

Nu ska jag fira min mamma som fyller år imorgon, senare kommer min pojk hit också 🙂 Förövrigt så är jag rätt splittrad just nu och behöver lite tid för mig själv för att tänka på saker och ting.

Puss på er, ha en fin kväll! <3

Leave a Reply

TOP