GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

PRESENTKORT

Presentkort är en bra och populär present att ge till någon i födelsedagspresent eller varför inte julklapp. Dansskolan säljer fysiska presentkort till ett värde som du själv bestämmer. Presentkortet kan användas till att köpa alla tjänster och produkter som Scandinavian Dance Academy erbjuder såsom danskurser, workshops och kläder.

Alla presentkort registreras i vår databas med artikelnummer samt namn på köparen (ej mottagaren). Detta innebär att kunden (du som köpt presentkortet), mot uppvisande av legitimation, enkelt kan återfå eventuellt borttappat presentkort.

Dansskolan kan även skicka presentkort via post inom Sverige. För att köpa och beställa presentkort via post så kontaktar du dansskolan via mail. Skulle olyckan vara framme och posten inte kommer fram så cancellerar vi enkelt det köpta presentkortet och skickar ett nytt.

Övrig information om våra presentkort:

  • Vid köp av produkter som överstiger värdet på presentkortet så betalar kunden endast mellanskillnaden.
  • Köper kunden tjänster och/eller produkter till ett värde som understiger värdet på presentkortet så erhåller kunden ett nytt presentkort med den kvarvarande summan.
  • Presentkortet går ej att överföra till kontanter.
  • Presentkortet är ej personligt.
  • Presentkortet är giltigt 12 månader från inköpsdatum.
TOP