GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

ÖPPET HUS: 14, 15 & 21 aug

/ onsdag, 20 juli 2011 / Publicerad iNyheter

ÖPPET HUS

Nu är det äntligen dags att slå upp dörrarna till vår nya dansskola på Skeppargatan 28/Östermalm.

Vi kan informera er om att alla våra danssalar har parkettgolv för bästa känslan. Allt är nyrenoverat!! Även omklädningsrummen är i toppskick och fullt utrustade med allt från hårprodukter, plattänger, hårtorkar och sminkspeglar. Detta är något som alltid finns på skolan så ni kan fixa till er efter en svettig dansklass.

Vårt schema för nästa termin är fullspäckat av nya klasser och nya spännande lärare. Under Öppet hus får du chansen att prova dessa klasser helt gratis samtidigt som du får se våra nyrenoverade lokaler mitt i city.

Under Öppet Hus kommer vi också tävla ut massor av fina priser från våra sponsorer. Du kommer kunna vinna allt från Playstation 3 konsoller till diverse spel och kläder från kända klädesmärken.

Det kommer bli 3 roliga dagar där alla våra lärare hänger på skolan och visar er hur vi gör på The Voice Streetdance School…

ALLT SOM HÄNDER UNDER ÖPPET HUS ÄR 100% GRATIS

DATUM:
14, 15 & 21 augusti

TID:
12:00 – 20:00

ADRESS:
Skeppargatan 28 – Östermalm

Schema:
[table "9" not found /]

 

  • Nivåer:
  • 1 – Nybörjare (0-3 terminer)
  • 2 – Fortsättning/Mellan (4-6 terminer)
  • 3 – Avancerad (7 terminer+)
  • ALL – Alla är välkomna

 

Under Öppet Hus har vi slagit ihop vissa nivåer. Detta är för att vi vill erbjuda så många klasser som möjligt under dessa tre dagar. När terminen startar till hösten är alla kurser indelade i separata nivåer.

 

Vi hoppas att du som kommer och besöker oss hittar en eller flera stilar som du tycker om. Alla skolans lärare finns på plats under dessa dagar för att träffa er och svara på frågor.


Alla våra fantastiska danslärare hälsar er välkomna till Öppet hus och höstens termin!!

– Mario P Amigo
– Alex Jafarzadeh
– Amir Ashoor
– Joe Jobe
– Jonas Valdés
– Suzi Asovic
– Isse Omari
– Jonas Göthberg
– Viktor Fröjd
– Sean Banan
– Sara Galan
– Daniel Rörström
– Otto Blucker
– Magnus Jamalde
– Max Abrahamsson

Be there or be… somewhere else!!

Vi vill på förhand tacka vår nya sponsor och samarbetspartner PLAYSTATION för ert bidrag till Öppet Hus. Vi vet att alla besökare kommer tappa hakan när de ser er närvaro!!

THE VOICE STREETDANCE SCHOOL

 

TOP