GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

ÖPPET HUS: Sean Banan

/ måndag, 23 december 2013 / Publicerad iNyheter

Missa inte chansen att dansa med en stjärna. Söndag 2 februari kommer Sean Banan till Scandinavian Dance Academy och håller exklusiva lektioner för er som vill dansa. Till sin hjälp har Sean tagit med sig sina två egna dansare och koreografer från Melodifestivalen. Max & Jamalde kommer alltså tillsammans med Sean Banan att lära er några av de coola dansstegen som de gjorde till ”Sean den förste Banan” och ”Copacabanana”.

För att anmäla sig till detta så fyller ni i formuläret här nedan. Ni får sedan ett sms med vilken tid ni är välkomna.

Anmälan stänger när det är fullt eller senast kl 23:59 fredag 31 januari. Har du inte fått ett sms från oss senast kl 07:00 lördag 1 februari så har du tyvärr inte fått en plats.

 

När du anmäler dig till Öppet Hus blir du tilldelad en tid och det är den tiden som gäller. Klassen startar enligt schemat och vi släpper inte in de som är försenade. Vi öppnar entrén till dansskolan 10 minuter innan klassen startar. Då gäller det att byta om och sedan direkt gå till danssal 2. Eftersom det kommer vara mycket folk ber vi er att respektera dessa ordningsregler för att enklare och snabbare kunna starta varje lektion i tid.

VIKTIGT: Öppet hus med Sean Banan gäller alla barn mellan 5-13 år.

OBS: Alla som är på öppet hus ska vara med och dansa. Det är INTE ok att bara komma för att titta på. Däremot är det ok för föräldrar till yngre barn att sitta med i danslokalen.

  • SCHEMA:
  • 13:00 – 13:30 (5-13år) – Insläpp 12:50

Efter varje dansklass får alla som dansat möjligheten att ställa frågor, skriva autografer och ta bilder tillsammans med Sean Banan.

Schemat under öppet hus är indelat i endast en (1) åldersgrupp. När terminen startar på SDA har vi däremot fler och mer specifika åldersgrupper på schemat såsom 3-4 år, 5-6 år, 7-9 år, 10-13 år och +14 år.

Observera att vi skickar bekräftelse till det mobiltelefonnummer som du uppger i anmälan.

ANMÄLAN ÄR STÄNGD

TOP