GLÖMT BORT DINA UPPGIFTER?

ONSDAG

/ onsdag, 26 oktober 2011 / Publicerad iBlogg

Gud vad snabbt tiden går! Det var hur länge sen som helst jag skrev fast det inte känns så, det är ju så mycket annat! Mina veckor rullar på väldigt fort och det är bara jobb dans och pojkvän, inte så roligt att läsa om. Dock gigade vi i söndags i Port 73 för det fyllde 1 år. Vi gjorde även en flashmob för att promota bion Footloose som vi fick se på bio igår, hela dansskolan 🙂 Jag tog med mig Anton också och till och med han tyckte nog att den var bra 😉 Kan visa bilder från söndag när jag har tid.

Idag skulle vi egentligen ut och äta bara tjejerna från jobbet men en blev sjuk så vi skjöt upp det till nästa vecka så alla kan vara med, mysmys!

Imorgon är det jobb som vanligt igen och efter det blir det dans. Missar tyvärr första klassen för jag ska göra ett annat litet ärende direkt efter jobbet. Kul!:)

Snart är det helg också, underbart! Mina två senaste helger har jag spenderat med Rinny och två härliga utgångar som har varit riktigt lyckade och spontana, gillart 😀

Den här helgen blir det halloween fest med Lisa, ska bli riktigt kul det med 🙂 Puss på er, hoppas ni haft en bra vecka hittills! <3

Leave a Reply

TOP